Aquatiq food forum 2022 Tom October 11, 2022

Vi i Capeesh ønsker å takke alle som deltok på Aquatiq Food Forum 2022!

Takk for oss!

Det fantastiske arrangementet, Aquatiq Food Forum 2022, var et av mange høydepunkt for Capeesh i år. Vi har pratet med og lært mer om matindustriens komplekse problemstillinger. Det er med stolthet at vi kan understreke at Capeesh tilbyr et unikt produkt som industrien sårt trenger. Ledelsen må stå frem som en ledestjerne når det kommer til opplæringen av språk og kultur. Dette må til for å sikre mattryggheten og HMS, og redusere risikoen for kostbare produksjonsfeil. 

Under arrangementet fikk vi gleden av å delta på sesjonen «Techniques to increase employee compliance», der noterte vi oss noen nøkkelpunkter:
 
  • Myke ferdigheter (soft skills) er hva som er aller vanskeligst å trene på i matindustrien.
  • Språk er den største barrieren for kulturbygging og opplæring internt.
  • Kultur bygges i ledelsen, og opplæring og trening i kultur skjer i praksis.

Dag 1 - Pitch

Dag 1 på Aquatiq Food Forum er overstått, og vi er skikkelig gira etter å ha pratet med og lært mer om matindustrien og standardiserte produksjonsprosesser! 🎷

CEO i Capeesh, Marie Jacobsen Lauvås, demonstrerte how-to-Pitch da hun tydeliggjorde sin knusende konklusjon… “når det er nødvendig å rekruttere for å vokse, enten gjennom internasjonal arbeidskraft, NAV eller andre, er det helt klart at språkforståelse er viktig”. 💡

Dag 2 - Paneldiskusjon og prisutdeling

Dag 2, siste dag på Aquatiq Food Forum er unnagjort, og for en dag! Utrolig mange spennende møter, samtaler, presentasjoner, og ikke minst en treffende paneldiskusjon der Marie Jacobsen Lauvås (Capeesh), sammen med Arne Hjeltnes, Kristine Lund (Norsk Kylling AS) og Kine Rædergård Skrivervik (Aquatiq), diskuterer problematikk knyttet til opplæring av språk og kultur.

Det var en glede å kunne overrekke et gavekort til Grieg Seafood. De viste ekte glede og stort engasjement for å komme i gang med Capeesh. Vi i Capeesh ser frem til et langt og godt samarbeid med Grieg Seafood.