Capeesh deltok på årets Mental Helse Konferanse! Øystein N. Øksenvåg March 14, 2023

Capeesh deltok på årets Mental Helse Konferanse!

Årets tema på Mental Helse Konferansen var «Hvordan skape håp når det er vanskelig å se for seg en fremtid?». I tradisjon tro var Capeesh til stede. I år derimot, skulle vi ikke bare delta for å støtte oppunder den fantastiske jobben Mental Helse gjør, vi var der som deres samarbeidspartner.

Vi er stolte av å annonsere at Mental helse har valgt Capeesh som plattform for å kurse og trene sine ansatte og frivillige, som 365 dager i året gjør en fantastisk jobb for barn og unge som sliter med psykisk sykdom.

Konferansen i år var full av liv og stemning, samt faglige og viktige diskusjoner om noen av norges mest presserende spørsmål. Er det virkelig sånn at det står så dårlig til med ungdommen som media noen ganger fremstiller det som, eller er det håp for framtida? Unges mentale helse er en av våre viktigste ressurser, og hvordan vi skal ivareta den, samt på best måte forebygge psykiske problemer, var hovedfokuset. Blant de vi fikk høre fra var Arne Holte, Selma Moren og Sofie Frøysaa, og vår dyktige konferansier var komiker Lars Berrum. Besøkende var og H.K.H kronprinsesse Mette-Marit, som skinner lys på hvor viktig dette temaet er for landet vårt.

Les alt om Mental Helse Konferansen her og se den ferske rapportene om barn og unges mentale helse som ble presentert.

PÅ BILDE: Tom Hope, Lars Berrum (konferansier) og Ellen Sofie Engen.

Capeesh åpner sitt forfatterverktøy for lærere, partnere og våre kunder

Capeesh har frem til nå hatt fokus på å tilrettelegge sin mobilapplikasjon for ansatte med et annet morsmål enn norsk. Sammen med våre kunder har vi laget skreddersydde kurs tilpasset en rekke ulike morsmål til bruk i opplæring, trening eller som en del av HMS. Appen har i dag språkstøtte for 35 språk og alfabeter.

Våren 2023 gir vi utvalgte kunder, lærere og samarbeidspartnere tilgang til vårt moderne forfatterverktøy, eller Capeesh Authoring Platform (CAP). Å gjøre dette er også en milepæl for Capeesh. Det er ikke lengre bare snakk om språkopplæring, nå vil det også være mulig å transformere all kunnskap, opplæringsmanualer, kurs, videoer, LMS´er og pdf´er i CAP og gjøre innholdet spillbasert, morsomt og interaktivt.

SE VIDEO: Se hvordan vår kursplattform transformerer innhold fra en opplæringsmanual, om til en morsom, spillbasert og engasjerende læringsopplevelse.

Vår kursplattform bruker AI for å lage spillbaserte kurs

Ved hjelp av vår robuste og brukervennlige kursplattform, vil Mental Helse få tilgang til den mest sofistikerte teknologien innen digital læring. Blant annet bruker vi AI for å skreddersy kurs på bare en brøkdel av tiden, kurs som er tilpasset alle ansatte i bedriften, uansett morsmål.

Fordi; alle skal med. Det betyr at vi ikke bare kan tilby verdens mest inkluderende språkopplæring, vi kan også transformere alle eksisterende kurs og kunnskap som Mental Helse ønsker å forsikre seg om at alle ansatte og frivillige har gjennomgått og forstått.

Ønsker du å vite mer om hvordan din bedrift, skole eller frivillige organisasjon kan gjøre om kurs og læring til morsom og spillbasert opplæring, book en demo av Capeesh her.