Discover Capeesh – Språk-treneren du har med deg på lomma Øystein N. Øksenvåg May 13, 2022

Hvorfor innovative selskap bruker Capeesh

Språkvansker er personlig og det er ofte vanskelig for ikke-norskspråklige ansatte å la lederen forstå hva det er de ‘ikke forstår’. For deg som leder kan dette føre til et enda større problem ettersom dette kan bety at du ikke plukker opp viktig informasjon eller situasjoner som kan gi kritiske konsekvenser for arbeidsplassen. Heldigvis finnes det en løsning.

Mange lærer språket de behøver på arbeidsplassen

Som leder av en flerkulturell arbeidsstokk har du ansvar for å sørge for at ansatte forstår viktig informasjon og at de mottar nødvendig opplæring. Mange av dine ansatte lærer språket de behøver på arbeidsplassen for første gang, samtidig som de forsøker å jobbe effektivt.

For å opptre trygt og samtidig arbeide produktivt, behøver de ansatte å forstå sine kolleger og å vite hvordan de utfører arbeidsoppgaver og rutiner korrekt. Og ikke minst, tradisjonell opplæringsmetodikk kan vise seg å være utfordrende grunnet kommunikasjonsutfordringer.

Opplever du dette som utfordrende? Du er ikke alene. Dette er noe mange bedriftsledere med høy andel minoritetsspråklige ansatte opplever. Dersom man ikke gjør noe med det er resultatet at arbeidstakerne sliter med å utføre jobben sin trygt og effektivt samtidig som fremdriften i språkopplæringen går sakte.

Spillbaserte opplæring skreddersydd for alle rollene i bedriften

Dine fremmedspråklige ansatte mottar kurs som er skreddersydd til deres rolle i selskapet. Capeesh-kursene gir dem spillbaserte simuleringer av de regelmessige arbeidsoppgavene som de møter på jobb. De trenes i hvordan de skal håndtere ulike situasjoner på jobb, og bygger selvtillit i å snakke med og forstå sine kolleger. Dersom de gjør en feil eller tar en dårlig avgjørelse, så vet Capeesh dette og guider dem mot riktig oppførsel.

Capeesh-kurset lærer også de ansatte regler for hva man bør og ikke bør gjøre, HMS, og selvsagt det språket de trenger for å kommunisere effektivt.

Man holding up the capeesh app

Capeesh støtter over 30 morsmål

Flag of Germany
Tysk
Flag of egypt
Arabisk
Flag of Pakistan
Urdu
Flag of Eritrea
Tigrinja
Flag of Italy
Italiensk
Flag of Lithuania
Litauisk
Flag of China
Kinesisk
Flag of Poland
Polsk
Flag of Romania
Rumensk
Flag of Iran
Persisk
Flag of France
Fransk
Flag of brazil
Portugisisk
Flag of Afghanistan
Dari
ukraine
Ukrainsk
united-states-of-america (1)
Engelsk
Han fremsto som en helt annen person og viste mye bedre forståelse.  Jeg hører at de som trener jevnlig med Capeesh raskt blir bedre i norsk. Vi får gode tilbakemeldinger fra elevene som bruker Capeesh
ROGER THUNBERG
NAV Holmestrand

Skreddersydd språktrening med instruksjoner og oversettelser på ALLE morsmål

1
Kunstig intelligens og maskinlæring
Capeesh er laget av språklærere, spillutviklere, oversettere og eksperter i kunstig intelligens som mener at skreddersydd språktrening bør være tilgjengelig for alle, uansett hvilket språk man snakker.
2
Lytte-, uttale-, skrive- og lesetrening

Med Capeesh-appen får kandidaten både lytte-, uttale-, skrive- og lesetrening. Den spillbasert tilnærming øker motivasjonen og hjelper den ansatte til bruke språket mer aktivt.

3
Rollespill som simulerer reelle situasjoner

Gjør opplæringen til en lek ved bruk av engasjerende rollespill som simulerer reelle situasjoner på arbeidsplassen. Med instruksjoner, forklaringer og oversettelser på språk som kandidatene selv forstår.

Bilde av en macbook med Capeesh kurs plattform

Tren på reelle jobbsituasjoner.
Inne i appen

Book en demo av Capeesh eller en introduksjonssamtale med oss.

Verdsatt av våre kunder

Popular articles