Hvordan jobber Capeesh for å hjelpe din bedrift med å bli bedre på opplæring, mer inkluderende og mer effektiv? Martin Sandberg February 9, 2023

Hvordan jobber Capeesh for å hjelpe din bedrift med å bli bedre på opplæring, mer inkluderende og mer effektiv?

I en verden der globaliseringen øker og arbeidsstyrken blir mer mangfoldig, er det viktigere enn noen gang å være flerspråklig og kompetent i jobbsammenheng. For bedrifter som ønsker å vokse og ekspandere, er det å tilby språk- og jobbtrening til sine medarbeidere en viktig investering. Men hvordan kan man gjøre dette på en effektiv og underholdende måte?

Introduksjon til Capeesh

Capeesh er en anerkjent B2B-leverandør av språk- og jobbtrening med støtte i morsmål. Treningen og læringen finner sted i en gamifisert app, hvor læringinnholdet er produsert av banebrytende AI. Dette gjør at kjedelige dokumenter for opplæring blir forvandlet til spennende gamifiserte kurs tilgjengelige i alle morsmål. Administratorer kan følge med på brukernes fremdrift gjennom Capeesh-dashbordet.

Morsmålsstøttet språk- og jobbtrening

En av de store fordelene med Capeesh er at treningen og læringen tilbys i brukernes morsmål. Dette gjør at medarbeidere føler seg mer komfortable og tilpasset, noe som fører til økt motivasjon og engasjement. I tillegg gir dette også muligheten for bedrifter å nå ut til et enda bredere publikum, siden deres medarbeidere vil være i stand til å kommunisere med kunder på deres eget språk.

Gamifisert app for økt motivasjon og læring

Capeesh har en gamifisert app som gjør at læring blir mer underholdende og engasjerende. Med en konkurransedyktig og morsom atmosfære, vil medarbeidere være mer motivert til å delta og lære. I tillegg vil den gamifiserte appen også hjelpe med å holde brukerne fokusert og engasjert gjennom hele treningen.

Effektiv oppfølging av ansatte

Capeesh sitt dashboard er et kraftig verktøy for administratorer å følge med på brukernes fremgang og ytelse. Det gir en omfattende oversikt over hele Capeesh sitt kursbibliotek. Administratorer kan også justere innholdet og tilpasse det til bedriftens behov og ønsker. Dashboardet lar dem også dele rapporter og oppdateringer med resten av organisasjonen, noe som gir en større samarbeid og synkronisering mellom avdelingene. Alle dataene er sikre og krypterte, slik at bedriften alltid har full kontroll over sine opplæringsinitiativet. Capeesh Dashboard er en effektiv måte å forbedre bedriftens kompetanse og bidra til å nå langsiktige mål.

Veien fremover

Vi tror på at Capeesh vil bringe en revolusjonerende endring til måten selskaper utdanner og lærer opp sine ansatte. Med vår gamifiserte app, AI-drevne læringsverktøy og læringsinnhold med morsmålstøtte, vil medarbeiderne oppleve en inkluderende, engasjerende og effektiv læringsprosess.

Vi har fokus på å hjelpe selskapene våre med å nå sine formål, og med våre verdier om samhold, ærlighet, ansvar, entreprenørskap og kvalitet, er vi sikre på at vi vil gjøre en positiv forskjell i arbeidslivet deres.

Vær med på å oppleve fremtiden innen opplæring og utvikling, velg Capeesh.