Kom i gang med Capeesh Tom September 7, 2022

Kom i gang med Capeesh!

Finn svar på de vanligste stilte spørsmålene eller se våre instruksjonsvideoer her
Hvordan kan vi hjelpe deg?
Vil du heller snakke med oss?

For å komme i gang med Capeesh må du motta en invitasjon fra din arbeidsgiver eller organisasjon til å laste ned og bruke Capeesh. E-postinvitasjonen vil angi brukernavnet ditt (e-post) og gi deg instruksjoner om hvordan du laster ned og registrerer deg hos Capeesh.

Du kan laste ned Capeesh Language Learning-appen på hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett fra enten App Store eller Google Play. Når du åpner appen kan du velge mellom flere instruksjonsspråk. For å logge på skriver du inn e-postadressen din (samme adresse som den som er oppgitt i e-postinvitasjonen). Du må også opprette et passord (minimum 7 tegn langt). Passordet kan endres senere i innstillingsmenyen inne i appen.

Før du kan aktivere lisensen din må du godta at du har lest og forstått personvernerklæringen vår.

Din arbeidsgiver/bedrift må kjøpe en firmalisens for at ansatte/elever skal få tilgang til Capeesh. Flere selskaper og organisasjoner har gjort Capeesh tilgjengelig for sine ansatte. Hvis bedriften din bruker Capeesh, vil du motta en personlig lisens fra bedriften din.

Hvis du tror din bedrift vil ha nytte av Capeesh, vennligst gi oss beskjed på [email protected], og vi kan hjelpe deg med å overbevise lederen din.

Ja, så lenge din arbeidsgiver eller organisasjon har aktivert en Capeesh-lisens på e-posten din, trenger du ikke en invitasjons-e-post for å logge på. Hvis du sliter med å finne e-posten din, kan det være at invitasjons-e-posten har blitt plassert i spam-mappe. I så fall kan du se etter en e-post sendt fra oss og merk denne e-posten som “sikker”. Dette vil sikre at viktige e-poster fra Capeesh vises i innboksen din i fremtiden.

Hvis du ikke mottok en invitasjons-e-post fra Capeesh, kan det være fordi a) e-posten har blitt plassert i spam-mappen i e-postklienten din, eller b) din arbeidsgiver/organisasjon stavet e-posten din feil da du aktiverte lisensen din.

Hvis du tror at det siste kan være årsaken, vennligst kontakt supportteamet vårt, så sørger vi for at vi aktiverer lisensen på riktig e-postadresse.

Hvis du mottar en melding om at vi ikke kan finne noen bruker med det brukernavnet, er den vanligste årsaken at du har skrevet inn feil e-post. Hvis du tror dette kan være tilfelle, vennligst se gjennom e-posten i inndatafeltet i appen og prøv å registrere deg på nytt.

Hvis du er sikker på at e-posten er skrevet inn riktig, så kan det være at din arbeidsgiver/organisasjon har aktivert lisensen på en e-postadresse som er stavet feil. I så fall, vennligst kontakt supportteamet vårt, så hjelper vi deg med å fikse dette.

En tredje årsak kan være at din bedrift ikke har noen aktive lisenser på grunn av enten ikke å ha kjøpt Capeesh eller på grunn av en deaktivering av lisenser, og at brukeren din har blitt deaktivert av din arbeidsgiver/organisasjon.

Hvordan logge seg på i Capeesh appen?

  1. Skriv inn din e-post (e-posten må være den samme som din lisens er registrert med)
  2. Lag nytt passord og opprett bruker
  3. Velg hvilket språk du vil lære og hvilket morsmål du behersker
  4. Skriv inn navnet ditt
  5. Du vil nå se alle kursgruppene som er delt med deg

Hvordan endre språk og morsmål?

For å endre språk og morsmål i Capeesh appen, går du opp i venstre hjørne og trykker på flagget. Her vil du kunne endre hvilket språk du ønsker å lære og hvilket språk du behersker. Det er også verdt å merke seg at innholdet i appen endrer seg ut i fra hvilket lærings språk du velger.

Hvordan skru AV/PÅ musikk, lydeffekter og vibrasjon?

For å skru AV/PÅ musikk, lydeffekter og vibrasjon, går du ned i høyre hjørne og trykker på ⚙️ innstillinger. Under Lyd kan du velge dine preferanser.

Hvordan endre APP språket?

For å endre APP språket, går du ned i høyre hjørne og trykker på ⚙️ innstillinger. Her kan du velge hvilket språk du ønsker at  instruksjonene i appen skal være på.