Skip to main content
Capeesh Create monochrome black-01

Lag engasjerende og spillbasert opplæring på minutter  💫

Capeesh Create er et revolusjonerende verktøy som ved hjelp av KI gjør det svært enkelt å lage engasjerende, interaktive og pedagogiske kurs til dine ansatte.

Nå kan du ta den nye eller eksisterende opplæringen din, uansett hva den er, og forvandle den til et engasjerende, spillbasert kurs, på bare noen få minutter. Kurset kan lages på alle språk de ansatte snakker.

Ved hjelp av en interaktiv app kurser du medarbeidere på en inkluderende og trygg måte, og lar dem ha tilgang til opplæringen hvor som helst og når som helst.

Ikoner Create_rediger-02
Datamaskin som viser kursforslag
Edit-02
4 Create publiser-02

Opplev magien ved å ta i bruk Capeesh Create i din organisasjon

Newsletter pilot customer

Vil du bli pilotkunde?

Vil du ta i bruk forfatterverktøyet Create tidlig og få mulighet til å lage spillbasert opplæring på minutter? Vi er nå i full gang med å rulle ut Create, og du kan bli en av de første til å prøve ut det revolusjonerende verktøyet!

Combining-fun-and-smart-ways-of-learning
Newsletter Bygg- og anleggsteknikk
Eng_NO_Lin_speakstage-kopi-01
Asmait Capeesh (test)-01-1

Capeesh Create er:

  • Enkelt å bruke
  • Sparer deg for tid
  • Engasjerende og morsomt
  • Pedagogisk

Du mottar lettlest og omfattende rapportering som viser kandidatenes fremgang, slik at du med sikkerhet vet at opplæringen din treffer.

Computer_reporting_mokcup

Full oversikt over progresjon

Vi leverer full rapportering som kan brukes for å følge opp den enkelte ansatte, men også større grupper og organisasjoner. Rapporteringen du mottar fra oss inkluderer:

  • Oversikt over kandidater som aktivt trener med appen og tid brukt inne i appen sist uke, fire siste uker og siden oppstart.
  • Hvilke kurs kandidatene har trent på, gjennomført og mestret.
  • Språk de ansatte har lært med.
  • Anonymiserte rapporter over når og hvor ofte kandidatene trener med Capeesh.

I dialog med deg så sørger vi for at du mottar rapporter som er i tråd med din organisasjons KPIer.

Noen av våre kunder og partnere

Vi er stolt leverandør til en rekke private og offentlige selskap i Norge og Europa.

left-quote Created with Sketch.

Jeg opplever at deltakerne våre som trener med Capeesh ofte blir raskt bedre til å snakke norsk. Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne og flere av dem har også anbefalt appen til vennene sine. Det beste er når vi ser at kandidatene er i stand til å få seg jobb etter å ha trent jevnlig med Capeesh i kun noen måneder.

Roger Thunberg-1
Roger Thunberg
Jobbveileder, NAV Holmestrand
left-quote Created with Sketch.

Vi bruker Capeesh for å trene våre ansatte i selskapskritisk språk og arbeidssituasjoner som oppstår i Norsk Kylling. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra våre ansatte og dette er helt avgjørende fordi språklige misforståelser kan føre til kritiske konsekvenser i produksjonen vår. Det er mye enklere å være en god kollega dersom vi snakker et språk som alle kan.

Kristine Lund (Hr rådgiver Norsk Kylling)
Kristine Lund
HR rådgiver, Norsk Kylling
left-quote Created with Sketch.

Our partnership with Capeesh has allowed us to unlock new B2B opportunities on two fronts: firstly, by allowing us to localise our existing conversational and business language courses into display languages not supported by the Babbel app. Secondly, we’ve been able to combine our expertise in language learning with Capeesh’s ability to deliver fully customisable, company-specific workforce training.

image (2)
David Anderson
Director of B2B Sales, EMEA, Babbel